ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

V

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

18.02.2021 15:20:41

Автор:

Антипенко Наталя Валеріївна

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/5-69

У К Р А Ї Н А
 
БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА
 
ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
8 СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ

 
 
від   «___» _________№_______
м. Бахмут
         
Про виконання Районної програми
підтримки військовослужбовців,
зарахованих для проходження служби
в Збройних силах України за контрактом
у 2020 році
 
 
Заслухавши звіт начальника управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області Антипенко Н.В. про виконання Районної програми підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2020 році, затвердженої рішенням Бахмутської районної ради від 26 лютого 2020 року № 7/41-744, керуючись пунктом                       16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада
 
В И Р І Ш И ЛА:
 
1. Звіт про виконання Районної програми підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2020 році, затвердженої рішенням Бахмутської районної ради від 26 лютого 2020 року № 7/41-744, (додається) прийняти до відома.
 
2. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Бахмутської районної ради від 26 лютого 2020 року № 7/41-744 «Про Районну програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2020 році».
 
 
Голова районної ради                                                                   С.І. Кіщенко
                                                                  

Додаток
                                                                          до рішення районної ради
                                                                          від______________№___________
 

 
 
Звіт
про виконання Районної програми підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в збройних силах України за контрактом у 2020 році
 
В умовах проведення на Сході України Операції Об’єднаних сил виникає гостра необхідність щодо комплектування бойових військових частин Збройних сил України військовослужбовцями за контрактом. Першочерговим є питання виконання завдань з відбору та прийняття громадян на військову службу за контрактом, які визначені Президентом України–Верховним Головнокомандувачем Збройних сил України та Міністерством оборони України, а також проведення ряду заходів з метою популяризації військової служби за контрактом. Тому підтримка військовослужбовців є одним із важливіших питань.
У зв’язку з цим в Бахмутському районі рішенням Бахмутської районної ради Донецької області від 26 лютого 2020 року № 7/41-744 було затверджено Районну програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2020 році  (далі - Програма).
Метою Програми є матеріально-фінансове заохочення громадян, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом у Збройних силах України у 2020 році.
Основним завданням Програми є надання одноразової грошової матеріальної допомоги в розмірі 5 тис. грн. громадянам – жителям Бахмутського району (крім територій, які відносяться до території ОТГ), які зараховані у 2020 році на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України.
На виконання рішення Бахмутської районної ради від 26 лютого                        2020 року № 7/41-744 «Про Районну програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2020 році» в управлінні праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області (далі - управління), на підставі наданого Бахмутським об’єднаним міським військовим комісаріатом Донецької області списку військовослужбовців, які уклали контракт у 2020 році про проходження військової служби у Збройних силах України і на час укладення контракту зареєстровані за місцем проживання в Бахмутському районі (крім територій, які відносяться до територій ОТГ) було розглянуто 20 заяв щодо надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2020 році.
З 01.01.2020 профінансовано вищезазначеної допомоги на суму                           100,0 тис. грн. Виплата одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2020 році була профінансована в повному обсязі.
 
 
 
Начальник управління праці
та соціального захисту населення
Бахмутської районної державної
адміністрації Донецької області                                       Наталя АНТИПЕНКО