ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

У К Р А Ї Н А

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від________________ № _________

м. Бахмут

Про відзнаки Бахмутської районної ради Донецької області

З метою заохочення й відзначення громадян та колективів за досягнення в різних сферах життєдіяльності, вагомий внесок в економічний та соціальний розвиток Бахмутського району Донецької області, врегулювання питань нагородження відзнаками Бахмутської районної ради Донецької області, враховуючи Закон України «Про захист персональних даних», Укази Президента України: від 02 грудня 1995 року № 1116/95 «Про впорядкування відзначення пам’ятних дат і ювілеїв» (зі змінами), від 30 травня 2012 року № 365/2012 «Про відомчі заохочувальні відзнаки» (зі змінами), керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 91 Бюджетного кодексу України, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити такі відзнаки Бахмутської районної ради Донецької області:
  1. Почесна грамота Бахмутської районної ради Донецької області (далі - Почесна грамота);
  2. Подяка Бахмутської районної ради Донецької області (далі - Подяка).
  1. Затвердити:
  1. Положення про Почесну грамоту Бахмутської районної ради Донецької області (додається);
  2. Положення про Подяку Бахмутської районної ради Донецької області (додається).

2

  1. Відділу бухгалтерської служби виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Барнич) забезпечувати:
  1. придбання та виготовлення бланків Почесних грамот і Подяк, рамок, квітів в межах кошторису Бахмутської районної ради Донецької області на відповідний рік;
  2. виплату та облік грошових винагород до Почесної грамоти у розмірі, визначеному у відповідному додатку до цього рішення.
  1. Відділу організаційної роботи та інформаційної політики виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Кудрявих) забезпечувати підготовку необхідних документів щодо нагородження Почесними грамотами та Подяками.

5. Організаційне забезпечення виконання рішення покласти на відділ організаційної роботи та інформаційної політики виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Кудрявих) та відділ бухгалтерської служби виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Барнич).

6. Визнати такими, що втратили чинність, рішення Артемівської районної ради:

  1. від 07 листопада 2007 року № 5/13-242 «О Положении о Благодарности Артемовского районного совета»;
  2. від 08 квітня 2016 року № 7/7-65«Про Положення про Почесну грамоту Артемівської районної ради».

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської районної ради Донецької області: з питань соціально-економічного розвитку району, підприємництва та малого бізнесу, бюджету і фінансів (Ткаченко) та з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби з корупцією та злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян (Бойко).

Голова районної радиС.І. Кіщенко