ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

22.04.2021 11:23:41

Автор:

Чепурін А.Ю.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/7-102

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від ____________ № __________

м. Бахмут

Про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управління Бахмутської районної ради Донецької області, до комунальної власності Часовоярської міської територіальної громади

Розглянувши рішення Часовоярської міської ради від 31 березня 2021 року №7/11-106 «Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Часовоярської міської територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», з метою ефективного використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, і створення умов для соціального захисту громадян похилого віку, що мешкають в населених пунктах Часовоярської міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (зі змінами), керуючись статтями 16, 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати (безоплатно) із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, до комунальної власності Часовоярської міської територіальної громади майно, згідно з додатком.
    2
  2. Голові Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко С.І. забезпечити передачу майна згідно з п.1 цього рішення у встановленому законодавством України порядку.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії Бахмутської районної ради Донецької області з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення (Чепурін), з питань соціальної політики (Мельникова).

Голова районної ради С.І. Кіщенко