ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

22.04.2021 11:25:42

Автор:

Чепурін А.Ю.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/7-103

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від __________ № __________

м. Бахмут

Про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, до комунальної власності Званівської сільської територіальної громади

Розглянувши звернення Званівської сільської ради Бахмутського району Донецької області «Про клопотання перед Бахмутською районною радою про передачу (безоплатно) окремого індивідуально визначеного майна, що перебуває в управлінні районної ради, до комунальної власності Званівської сільської територіальної громади», враховуючи згоду відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області на передачу майна, з метою ефективного використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (зі змінами), керуючись статтями 16, 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати (безоплатно) із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, до комунальної власності Званівської сільської територіальної громади окреме індивідуально визначене майно, яке знаходиться в оперативному управлінні відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області, згідно з додатком.

2. Голові Бахмутської районної ради Кіщенко С.І. забезпечити передачу майна згідно з пунктом 1 цього рішення у встановленому законодавством України порядку.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії Бахмутської районної ради Донецької області: з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення (Чепурін), з питань соціальної політики (Мельникова).

Голова районної ради С.І. Кіщенко