ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від «22»01.2021 №8/4-50

м. Бахмут

Про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області

Розглянувши лист в.о. директора комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Пронь К.Ю. від 21.01.2021 № 01/1-26/93-06 щодо безоплатної передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, з метою ефективного його використання, відповідно до ст.137 Господарського кодексу України, керуючись статтями 16, 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно від комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» до Бахмутської районної ради Донецької області майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, згідно додатку.

2. Голові Бахмутської районної ради Кіщенко С.І. організувати та забезпечити прийом-передачу майна згідно п.1 цього рішення у встановленому законодавством України порядку.

3. Визначити, що після здійснення приймання-передачі зазначене в пункті 1 цього рішення майно закріплюється за Бахмутською районною радою Донецької області на праві оперативного управління.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення Бахмутської районної ради (Чепурін).

Голова районної ради С.І. КІЩЕНКО