ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3

УКРАЇНА

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від “ ” №_______

м. Бахмут

Про звільнення головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Петриченка А.В.

Відповідно до Порядку укладання контракту з керівником юридичної особи, яка є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, затвердженого рішенням Бахмутської районної ради від 22 травня 2019 року № 7/36-650, пункту 7.2. Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради», затвердженого рішенням Бахмутської районної ради від 26 лютого 2020 року № 7/41-754, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити Петриченка Андрія Володимировича з займаної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» 22 січня 2021 року з розірванням укладеного з ним відповідного контракту за власним бажанням, згідно до пункту 8 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України і пункту 6 розділу V Контракту з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» від 03 серпня 2018 року № 4.

2

2.Голові Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко С.І.:

2.1. Укласти додаткову угоду про розірвання контракту з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради».

2.2. Провести розрахунок з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» при звільнені згідно до діючого законодавства.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення (Чепурін).

Голова районної ради С.І.Кіщенко