ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від 

м. Бахмут

Про встановлення надбавки за високі досягнення

у праці та здійснення преміювання голови районної

ради Кіщенко С.І. у 2020 році

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами та доповненнями), Положення про преміювання та встановлення надбавок працівникам виконавчого апарату Бахмутської районної ради, затвердженого розпорядженням голови Бахмутської районної ради від 26 травня 2020 року № 113, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити голові Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко Світлані Іванівні надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років з 19 листопада 2020 року по 31 грудня 2020 року включно.
  2. Здійснювати преміювання голови Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко Світлани Іванівни у розмірі 100 % посадового окладу відповідно до її особистого вкладу в загальні результати роботи ради за фактично відпрацьований час.
  3. Відділу бухгалтерської служби виконавчого апарату районної ради (Барнич) проводити виплату надбавки за високі досягнення у праці та здійснювати преміювання Кіщенко Світлани Іванівні щомісячно у межах затверджених видатків на оплату праці.
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської районної ради Донецької області: з питань соціально-економічного розвитку району, підприємництва та малого бізнесу, бюджету і фінансів, з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення, з питань природних ресурсів, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби з корупцією та злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян, з питань соціальної політики.

Заступник голови районної ради Л.О. Газіна