ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

23.12.2020 17:08:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    54

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/3-33

У К Р А Ї Н А

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від __________ № ____

м. Бахмут

Про припинення юридичної особи Трудовий архів Бахмутського району в результаті реорганізації шляхом перетворення в Комунальне некомерційне підприємство Бахмутської районної ради «Трудовий архів Бахмутського району»

Розглянувши доповідну записку директора Трудового архіву Бахмутського району Вечканової С.М. від 07 грудня 2020 року № 01-16/235, з метою продовження функціонування Трудового архіву Бахмутського району, для подальшого централізованого тимчасового зберігання соціально-значущих архівних документів і надання фінансової підтримки на утримання та зберігання архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, нагромаджених у процесі документування правових правовідносин юридичних осіб на територіях відповідних територіальних громад, відповідно до ст.ст. 87, 88, 104 –108Цивільного кодексу України, ст.ст. 52 – 54, 78, Господарського кодексу України, ст. 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Бахмутська районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити юридичну особу Трудовий архів Бахмутського району (код ЄДРПОУ 34433785) (далі – юридична особа)в результаті її реорганізації шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство Бахмутської районної ради «Трудовий архів Бахмутського району».
  2. Призначити комісію з реорганізації юридичної особи Трудовий архів Бахмутського району у Комунальне некомерційне підприємство Бахмутської районної ради «Трудовий архів Бахмутського району» (далі – комісія) у складі згідно з додатком до цього рішення.
  3. Зазначити, що комісія діє на безоплатній основі, з моменту її призначення до неї переходять повноваження щодо управління Трудовим архівом Бахмутського району.

4. Встановити, що строк для пред’явлення вимог кредиторами становить два місяці з дня оприлюднення повідомлення про припинення юридичної особи у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації.

5. Комісії (Вечканова) вжити в установленому законодавством порядку заходи щодо припинення юридичної особи, зокрема, але не виключно:

5.1. Повідомити орган державної реєстрації про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи протягом трьох робочих днів здати прийняття цього рішення.

5.2. Оприлюднити повідомлення про припинення юридичної особи, про порядок та строк заявлення кредиторами вимог у місцевому друкованому засобі масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті Бахмутської районної ради.

5.3.Провести протягом двох місяців з дня прийняття цього рішення інвентаризацію основних засобів і необоротних матеріальних активів та іншого окремого індивідуально визначеного майна, що перебуває в оперативному управлінні, на балансі Закладу, а також залишків на рахунках та зобов’язань, відповідно до законодавства України.

5.4. Після закінчення строку пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог скласти проект передавального акту визначеного майна, зобов’язань і надати на затвердження Бахмутській районній раді.

5.5. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників Трудового архіву Бахмутського району у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством України.

5.6. Розробити та надати на затвердження проект Статуту комунального некомерційного підприємства Бахмутської районної ради «Трудовий архів Бахмутського району».

5.8. Здійснити інші, передбачені чинним законодавством України заходи, пов’язані з припиненням юридичної особи в результаті її реорганізації шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення Бахмутської районної ради (Чепурін).

Голова Бахмутської районної ради С. Кіщенко

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Бахмутської

районної ради

____________ № _____

СКЛАД

комісії з реорганізації Трудового архіву Бахмутського району у Комунальне некомерційне підприємство «Трудовий архів Бахмутського району»

Вечканова Світлана Миколаївна
Мельникова Ірина Іванівна
  • директор Трудового архіву Бахмутського району (ідентифікаційний номер) (за згодою);
  • провідний бухгалтер, архівіст І категорії Трудового архіву Бахмутського району (ідентифікаційний номер);
Члени комісії:
Коліно Юлія В'ячеславівна
Лябах Зінаїда
Володимирівна
Клименко Євген Анатолійович
  • головний спеціаліст з питань комунальної власності відділу з питань комунальної власності і регулювання земельних відносин виконавчого апарату районної ради (ідентифікаційний номер);
  • депутат Бахмутської районної ради, член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку району, підприємництва та малого бізнесу, бюджету і фінансів (ідентифікаційний номер) (за згодою);
  • депутат Бахмутської районної ради, член постійної комісії з спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення (ідентифікаційний номер) (за згодою).