ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

23.12.2020 17:09:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    53

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/3-34

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від «____»____________ №_____

м. Бахмут

Про припинення юридичної особи Бахмутське районне комунальне підприємство «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства» шляхом ліквідації

Розглянувши доповідну записку начальника відділу з питань комунальної власності і регулюванню земельних відносин виконавчого апарату районної ради Бубликової Л.П. від 09.12.2020 року №1315/02-31, враховуючи неприбутковість Бахмутського районного комунального підприємства «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства», відсутність керівника підприємства, на підставі статті 8 Статуту Бахмутського районного комунального підприємства «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити юридичну особу Бахмутське районне комунальне підприємство «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства» (код ЄДРПОУ 21977093) шляхом ліквідації .
  2. Призначити ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи Бахмутське районне комунальне підприємство «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства» у складі:
Газіна Людмила Олександрівна
(ідентифікаційний номер)
- заступник голови Бахмутської районної ради, голова ліквідаційної комісії;
Йорохов Зосим Михайлович
(ідентифікаційний номер)
- депутат Бахмутської районної ради, член постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби з корупцією та злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян, заступник голови ліквідаційної комісії (за згодою);

Члени комісії:

Альгін Дмитро Анатолійович
(ідентифікаційний номер)
- депутат Бахмутської районної ради, член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку району, підприємництва та малого бізнесу, бюджету і фінансів (за згодою);
Барнич Юлія Миколаївна
(ідентифікаційний номер)
головний бухгалтер відділу бухгалтерської служби виконавчого апарату районної ради;
Коліно Юлія В’ячеславівна
(ідентифікаційний номер)
- головний спеціаліст з питань комунальної власності відділу з питань комунальної власності та регулювання земельних відносин виконавчого апарату районної ради;
Чаплик Олександр Степанович (ідентифікаційний номер) - депутат Бахмутської районної ради, член постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення (за згодою).

3.Встановити, що строк для пред’явлення вимог кредиторами становить два місяці з дня оприлюднення повідомлення про припинення юридичної особи у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації.

4.Ліквідаційній комісії (Газіна) здійснити у відповідності із діючим законодавством заходи щодо припинення Бахмутського районного комунального підприємства «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства», зокрема, але не виключно:

4.1. Повідомити орган державної реєстрації про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи протягом трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення.

4.2. Оприлюднити повідомлення про припинення юридичної особи, про порядок та строк заявлення кредиторами вимог у місцевому друкованому засобі масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті Бахмутської районної ради.

4.3. Здійснити передбачені законодавством заходи, пов’язані з припиненням юридичної особи.

4.4. Скласти ліквідаційний баланс, звіт про роботу ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи та надати його на затвердження Бахмутською районною радою.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення Бахмутської районної ради (Чепурін).

Голова районної ради С.І.Кіщенко