ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

23.12.2020 17:24:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    53

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/3-45

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від “ ” __________ №_______

м. Бахмут

Про надбавку за вислугу років голові

Бахмутської районної ради Донецької

області Кіщенко С.І.

У зв'язку з тим, що стаж служби в органах місцевого самоврядування голови районної ради Кіщенко С.І. станом на 22 листопада 2020 року становить 10 повних років, відповідно до статті 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Відділу бухгалтерської служби виконавчого апарату районної ради (Барнич) здійснювати виплату голові Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко Світлані Іванівні надбавки за вислугу років у розмірі 20 % до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг щомісяця, починаючи з 22 листопада 2020 року, за рахунок і в межах фонду оплати праці.

2. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської районної ради Донецької області: з питань соціально-економічного розвитку району, підприємництва та малого бізнесу, бюджету і фінансів (Ткаченко), з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби з корупцією та злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян (Бойко).

Голова районної ради С.І. Кіщенко