ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

25.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12
Про передачу нерухомого майна в оперативне управління Бахмутської районної ради Донецької області

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від _____ _________ № __________

м. Бахмут

Про передачу нерухомого майна

в оперативне управління Бахмутської

районної ради Донецької області

З метою збереження, ефективного використання майна комунальної власності, активізації роботи з залучення до районного бюджету надходжень від управління комунальною власністю, відповідно до статті 137 Господарського кодексу України, керуючись статтями 16, 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, – 4-х кімнатну квартиру, яка знаходиться за адресою: Донецька обл., м. Бахмут, вул. О. Сибірцева, буд.188, кв.80 (далі - нерухоме майно), з балансу Бахмутського районного комунального підприємства «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства» на баланс Бахмутської районної ради Донецької області.
  2. Після здійснення приймання-передачі нерухомого майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення:
  1. припинити право господарського відання на нерухоме майно, закріплене за Бахмутським районним комунальним підприємством «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства»;

2

2) закріпити нерухоме майно за Бахмутською районною радою Донецької області на праві оперативного управління.

3. Голові Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко С.І. організувати та забезпечити приймання-передачу нерухомого майна у встановленому законодавством України порядку.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Бахмутської районної ради Донецької області з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення (Чепурін).

Голова районної ради С.І. Кіщенко