УКРАЇНА

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від __________2021 №_____

м. Бахмут

Про підтримку звернення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад»

Розглянувши та обговоривши звернення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України стосовно проблем діяльності районних та обласних рад, їх вирішення, а також перспектив децентралізації від 06 травня 2021 року вих.№ П01-109/213, з метою ефективного здійснення повноважень місцевого самоврядування на субрегіональному рівні, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати звернення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України (додається).
  2. Доручити голові Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко С.І. направити це рішення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Бахмутської районної ради Донецької області з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби з корупцією та злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян (Бойко).

Голова районної ради С.І. Кіщенко