ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

10.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12
Про прийняття (безоплатно) майна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від _____ _________ № __________

м. Бахмут

Про прийняття (безоплатно) майна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області

Розглянувши лист громадської організації «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку» від 15.07.2021 №23 щодо прийняття (безоплатно) у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району окремого індивідуально визначеного майна, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», статті 717 Цивільного кодексу України, статті 137 Господарського кодексу України, керуючись статтями 16, 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, від громадської організації «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку» шляхом укладання договору дарування окреме індивідуально визначене майно згідно з переліком, що додається.
  2. Голові Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко С.І. в установленому законодавством порядку:

1) підписати договір дарування та інші, пов’язані з ним документи;

2) забезпечити приймання-передачу майна згідно з п.1 цього рішення.

3. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, зазначене у додатку до цього рішення, закріплюється за Бахмутською районною радою Донецької області на праві оперативного управління.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії Бахмутської районної ради Донецької області з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення (Чепурін).

Голова районної ради С.І. Кіщенко

4. Створити комісію із приймання - передачі (безоплатно) у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району майна (далі - комісія), визначеного у додатку до цього рішення та затвердити її склад (додається).

5. Доручити комісії (Газіна) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку прийняття (безоплатно) у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району майна, визначеного у додатку до цього рішення.

Додаток

до рішення

районної ради

________2021 № ________

Перелік

окремого індивідуально визначеного майна, яке приймається (безоплатно) у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, від громадської організації «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку»


з/п
Найменування майна Одиниця виміру Кількість Вартість за одиницю, (грн.) Загальна вартість, (грн) Сума зносу (накопи-
ченої амор-
тизації) грн.
Залишкова вартість грн.
1 Системний блок у зборі Intel шт. 1 5200.00 5200.00 2600.00 2600.00
2 Принтер БФП Canon3010 шт. 1 3950.00 3950.00 1975.00 1975.00
3 Монітор 21,5 Samsung шт. 1 2850.00 2850.00 1425.00 1425.00
4 Носій ключової інформації (КЗІ «Secure Token») шт. 2 695.00 1390.00 695.00 695.00
ВСЬОГО 12695.00 13390.00 - 6695.00

Перелік окремого індивідуально визначеного майна, яке приймається (безоплатно) у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, від громадської організації «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку», складений відділом правового забезпечення та з питань комунальної власності виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області на підставі даних громадської організації «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку».

Начальник відділу правового забезпечення

та з питань комунальної власності виконавчого

апарату Бахмутської районної ради

Донецької області О.Г. Скляр

ДОДАТКИ

1 Про прийняття (безоплатно) майна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області.pdf Переглянути