ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 18

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

________________ Бахмут № ________________

Про преміювання до Дня місцевого самоврядування в Україні голови Бахмутської районної ради Донецької області

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), Положенням про преміювання працівників виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області, затвердженим розпорядженням голови Бахмутської районної ради Донецької області від 18 лютого 2021 року № 19, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Преміювати голову Бахмутської районної ради Донецької області КІЩЕНКО Світлану Іванівну до Дня місцевого самоврядування в Україні у розмірі 100 % посадового окладу.
  2. Відділу бухгалтерської служби виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Барнич) здійснити виплату премії до Дня місцевого самоврядування в Україні згідно п.1 цього рішення за рахунок і в межах затверджених видатків на оплату праці.
  3. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку району, підприємництва та малого бізнесу, бюджету і фінансів Бахмутської районної ради Донецької області (Ткаченко).

Голова районної ради Світлана КІЩЕНКО