ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

_____________ Бахмут №_________

Про надання голові районної ради
щорічних відпусток у 2022 році

На підставі заяви голови районної ради Кіщенко С.І від 16.11.2021 № 2485/02-31, відповідно до статей 74, 75, 76 Кодексу законів про працю України, Закону України «Про відпустки», статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», підпункту 3 пункту 2, пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Погодити надання у 2022 році голові районної ради КІЩЕНКО Світлані Іванівні щорічних відпусток, в тому числі частинами будь-якої тривалості, з виплатою допомоги для оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати, згідно з діючим законодавством України.
  2. Вказані в пункті 1 цього рішення відпустки надаються голові районної ради Кіщенко С.І. з виданням розпорядження голови районної ради, у якому вказується тривалість, термін відпустки, період роботи, за який надається відпустка.
  3. Координацію роботи з виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби з корупцією та злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян Бахмутської районної ради Донецької області (Бойко).

Голова районної ради Світлана КІЩЕНКО