ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

V

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

26

Дата реєстрації:

03.02.2021

Проголосовано:

18.02.2021 15:35:48

Автор:

Герасимова Лариса Сергіївна

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 26



У К Р А Ї Н А

 

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

 

ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

8 СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 



 

від   «___» _________№_______

м. Бахмут

         









Про виконання плану роботи районної ради

за 2020 рік

 

 

 

Відповідно до пункту 6 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

 

ВИРІШИЛА:





Прийняти до відома звіт про виконання плану роботи районної ради за 2020 рік  (додається).

 

 

 

 

 

 

Голова районної ради                                                                   С.І. Кіщенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Додаток

до рішення районної ради

від ____________№ _____

 

 

ЗВІТ

про виконання плану роботи районної ради за 2020 рік

 

          У 2020 році робота Бахмутської районної ради Донецької області  проводилась відповідно до чинного законодавства та плану роботи, затвердженого рішенням районної ради від 20 грудня 2019 року №7/39-719 «Про план роботи районної ради на 2020 рік».

         Зазначеним планом роботи було заплановано проведення 4 пленарних засідань, на яких розглянути 33 планові питання.

Упродовж звітного періоду було проведено 5 сесій районної ради 7 скликання і 3 сесії районної ради 8 скликання. Всього розглянуто 142 питання, ухвалено 136 рішень, у тому числі з питань:


  • затвердження, виконання та внесення змін до  районного бюджету – 14;

  • питання управління комунальною власністю – 42;




  • затвердження та виконання районних програм – 11;




  • затвердження Статутів та Положень районних комунальних закладів – 13;

  • організаційно-правового характеру  та інші – 47.


Переважна більшість питань – це питання щодо управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради Донецької області, а саме передача у власність територіальних громад району цілісних майнових комплексів та іншого індивідуально визначеного майна, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року№ 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності».

На кожному пленарному засіданні ради заслуховувались питання затвердження, внесення змін та виконання районного бюджету та програми економічного і соціального розвитку району на 2019 та 2020 ріки.

Протягом року було затверджено 3 районні цільові програми, розглянуто хід виконання 5 програм.

Із передбачених планом роботи на 2020 рік 33 питань розглянуто 21.Щодо 12 питань, які не розглянуті:

  • була відсутня поточна необхідність у розгляді 6 питань;

  • з невідомих причин не розглянуті 6 питань, у т.ч. не заслуховувався Звіт голови районної ради про свою діяльність у 2019 році та Звіт голови Бахмутської районної державної адміністрації  про виконання  Бахмутською районною державною адміністрацією у 2019 році делегованих Бахмутською районною радою  повноважень, як то передбачає стаття 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».


 

 



З листопада 2020 по кінець року на перших сесіях Бахмутської районної ради Донецької області 8  скликання було затверджено Регламент та  Положення про постійні комісії Бахмутської районної ради, що створило правову основу для організації ефективної роботи депутатського корпусу та дозволило розглянути і вирішити  до кінця року важливі питання  забезпечення життєдіяльності громад району.

Крім того, на пленарних засіданнях ради було заслухано інформацію Артемівської місцевої прокуратури та Бахмутського міського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати їх діяльності на території Бахмутського району.

         Протягом року було проведено 18 засідань постійних комісій районної ради 7 скликання і 8 спільних засідань постійних комісій районної ради 8 скликання. На засіданнях постійних комісій  попередньо розглядались питання, які виносились на розгляд пленарних засідань районної ради. Всього  комісіями було розглянуто 284 питання.    

         Робота районної ради є прозорою, висвітлюється  на офіційному вебсайті Бахмутської районної ради. Зауважимо, що наявний вебсайт є технічно недосконалим та потребує оновлення, тому виникають певні перешкоди і затримки у розміщенні поточної інформації.

Виконавчим апаратом районної ради забезпечувалась організаційна підготовка пленарних засідань районної ради, засідань постійних комісій районної ради. Надавались консультації та методична допомога депутатам в здійсненні їх повноважень.

         Керівництво ради, депутати, працівники виконавчого апарату районної ради брали участь у підготовці  та проведенні заходів, пов’язаних з відзначенням державних свят, урочистостей, які проводились в районі. Кращі представники трудових колективів нагороджувалися грамотами голови районної ради.

 

 

 








Заступник голови Бахмутської

районної ради Донецької області

 
      Л.О. Газіна