ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

8/7-94

Проголосовано:

22.04.2021 10:51:53

Автор:

Бойко М.П

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/7-94
Про вступ Бахмутської районної ради Донецької області до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад»

У К Р А Ї Н А

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від _______________ №_______

м. Бахмут

Про вступ Бахмутської районної ради Донецької області до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад»

З метою більш ефективного здійснення своїх повноважень, виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, розв’язання актуальних проблем економічного і соціального розвитку Бахмутського району Донецької області, розширення формату співпраці й розвитку комунікації у питаннях взаємообміну досвідом та кращими управлінськими практиками, гідного представлення інтересів Бахмутської районної ради на загальнодержавному рівні, враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби з корупцією та злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян Бахмутської районної ради Донецької області (протокол від 05 квітня 2021 року), керуючись статтею 15, пунктом 15 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Вступити до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад».
  2. Визнати повноважним представником Бахмутської районної ради Донецької області у Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» Кіщенко Світлану Іванівну – голову Бахмутської районної ради Донецької області.
  3. Доручити голові Бахмутської районної ради Донецької області Кіщенко С.І., як повноважному представнику:
  1. представляти інтереси Бахмутської районної ради Донецької області у Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад»;
  2. надати це рішення до Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» для прийняття відповідного рішення.
  1. Відділу бухгалтерської служби виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Барнич) при складанні бюджетних запитів Бахмутської районної ради Донецької області на відповідні роки передбачати кошти на оплату вступного та членських внесків.
  1. Організаційне забезпечення виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області Герасимову Л.С.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби з корупцією та злочинністю, зв’язків з об’єднаннями громадян Бахмутської районної ради Донецької області (Бойко).

Голова районної ради С.І. Кіщенко