ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

08.12.2020

Проголосовано:

08.12.2020 11:02:17

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14



УКРАЇНА



ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ



БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА



8 СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



від«____» _________ №



м. Бахмут











Про клопотання про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Сіверської міської об`єднаної територіальної громади цілісного майнового комплексу Спортивно-оздоровчого комплексу «Доломітчик»


Відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи п.п. 197.1.16 статті 197 Податкового кодексу України, розмежування видатків між бюджетами, визначене Бюджетним кодексом України, керуючись статтями 16, 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Клопотати перед Сіверською міською радою про прийняття (безоплатно) із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, у комунальну власність Сіверської міської об’єднаної територіальної громади цілісного майнового комплексу Спортивно-оздоровчого комплексу «Доломітчик» (код ЄДРПОУ 26416821), який розташований за адресою: проспект Миру, будинок 6, місто Сіверськ, Бахмутський район, Донецька область, 84523, згідно з переліком, що додається.



2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення Бахмутської районної ради (Чепурін).



Голова районної ради С.І.Кіщенко