ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

17

Дата реєстрації:

08.12.2020

Проголосовано:

08.12.2020 11:07:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17



ПРОЄКТ



УКРАЇНА



ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ



БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА



8 СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



від “ ” №_______



м. Бахмут









Про звільнення директора комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»


Відповідно до Порядку укладання контракту з керівником юридичної особи, яка є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, затвердженного рішенням Бахмутської районної ради від 22 травня 2019 року № 7/36-650, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Звільнити Степанову Ганну Василівну з займаної посади директора комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» 15 грудня 2020 року з розірванням укладеного з нею відповідного контракту за власним бажанням, згідно до пункту 8 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України і пункту 5.4. Контракту з директором комунальної установи “Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” від 22 жовтня 2020 року № 7.

  2. Голові Бахмутської районної ради Кіщенко С.І.:



2.1. Укласти додаткову угоду про розірвання контракту з директором комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» .



2.2. Провести розрахунок з директором комунальної установи “Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Степановою Г.В. при звільнені згідно до діючого законодавства.



3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення (Чепурін).



Підстава: заява Степанової Ганни Василівни від 30 листопада 2020 року № 1241/02-31.



Голова районної ради С.І.Кіщенко