ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

23.12.2020

Проголосовано:

23.12.2020 17:17:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    18

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16



ПРОЄКТ



УКРАЇНА



ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ



БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА



8 СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



від«____» _________ № ________



м. Бахмут











Про формування Переліку другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону


З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, відповідно до ст. 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483, керуючись статтями 16, 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Сформувати Перелік другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (далі - Перелік), згідно додатку.

  2. Голові районної ради Кіщенко С.І. забезпечити оприлюднення Переліку на офіційному вебсайті Бахмутської районної ради.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення Бахмутської районної ради (Чепурін).



Голова районної ради С.І.Кіщенко