ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

8/12-183

Проголосовано:

17.02.2022 15:00:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/12-183
Про виконання плану роботи Бахмутської районної ради на 2021 рік

У К Р А Ї Н А

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

________________ Бахмут № _________

Про виконання плану роботи Бахмутської районної ради на 2021 рік

Керуючись пунктом 6 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

Прийняти до відома звіт про виконання плану роботи Бахмутської районної ради на 2021 рік (додається).

Голова районної ради Світлана КІЩЕНКО

Додаток

до рішення Бахмутської районної ради

Донецької області

____________№ _________

ЗВІТ

про виконання плану роботи Бахмутської районної ради

на 2021 рік

У 2021 році діяльність районної ради здійснювалась відповідно до основних положень Конституції України, Законів України, Регламенту районної ради, плану роботи, затвердженого рішенням Бахмутської районної ради від 23 грудня 2020 року № 8/3-44 і була спрямована на здійснення власних повноважень, впровадження чергового етапу реформи децентралізації, налагодження співпраці між територіальними громадами Бахмутського району.

Для досягнення цієї мети була вибудована ефективна і результативна робота постійних депутатських комісій, структурних підрозділів виконавчого апарату районної ради, налагоджена співпраця з Бахмутською райдержадміністрацією, місцевими радами, районними структурними підрозділами органів державної виконавчої влади, громадськими організаціями, міжнародними фондами і партнерами.

У 2021 році було заплановано проведення 4 пленарних засідань. Фактично з метою оперативного розгляду важливих для громад району питань проведено 8 сесій (у січні, лютому, березні, квітні, травні, серпні, листопаді та грудні). Ухвалено 119 рішень ради:

21 рішення з питань затвердження, внесення змін, виконання районного бюджету;

24 рішення з питань затвердження, внесення змін, виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району, районних цільових програм, в тому числі про проведення Конкурсу місцевих ініціатив розвитку територіальних громад Бахмутського району Донецької області;

31 рішення з питань управління комунальною власністю та роботи комунальних підприємств;

23 рішення з питань організаційно-правового характеру, в тому числі діяльності ради, вступу до УАРОР, контролю прийнятих рішень, тощо.

2 рішення з питань врегулювання земельних відносин;

7 рішень з кадрових питань;

3 рішення з питання дотримання законності, правопорядку.

У звітному періоді було проведено 40 засідань постійних депутатських комісій, на яких сформовано 234 висновки до проектів рішень для їх розгляду на пленарних засіданнях.

Керівництвом і виконавчим апаратом районної ради надавалась постійна допомога в організації роботи депутатів у закріплених територіальних виборчих округах.

З метою організації міжмуніципального співробітництва і надання методично-консультаційної допомоги посадовим особам органів місцевого самоврядування Бахмутського району було започатковано відкритий інформаційний майданчик «Школа доброго врядування». Протягом року було проведено 11 засідань, на яких розглянуто понад 40 питань в сфері соціального захисту, правової освіти, пенсійного забезпечення, розвитку інвестиційної привабливості громад та ін.

Протягом 2021 року керівництво районної ради, депутати, працівники виконавчого апарату брали участь у заходах і урочистостях з нагоди державних і професійних свят, пам’ятних подій. У минулому році було організовано і проведено святкові прийоми освітян, лікарів, аграріїв, волонтерів з нагоди їх професійних свят, урочистості до 30-ти річчя Незалежності України. Кращі працівники, трудові колективи району були відзначені Почесними Грамотами і Подяками районної ради.

Робота районної ради була відкритою і прозорою. Пленарні засідання ради, засідання постійних депутатських комісій, всі заходи висвітлювались на офіційному вебсайті Бахмутської районної ради Донецької області та у засобах масової інформації. У 2021 році здійснено перехід на оновлену версію вебсайту. Створено і розміщено 248 публікацій, кількість унікальних відвідувачів склала 600 осіб.

Протягом звітного періоду було організовано публічне представлення інформації про бюджет за програмами і показниками та бюджетні призначення, визначені Законом України «Про Державний бюджет України».

Підсумовуючи викладене, можна зазначити, що план роботи Бахмутської районної ради за 2021 рік виконано в повному обсязі.

Начальник відділу організаційної роботи

та інформаційної політики виконавчого

апарату Бахмутської районної ради

Донецької області Світлана КУДРЯВИХ