ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

03.02.2022

Проголосовано:

17.02.2022 15:07:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    16

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19



УКРАЇНА



ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ



БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА



8 СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



________________ Бахмут № ____________










Про деякі умови оплати праці заступника голови районної ради Газіної Л.О. у 2022 році




Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Встановити заступнику голови Бахмутської районної ради Донецької області ГАЗІНІЙ Людмилі Олександрівні надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 25% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років щомісяця з 01 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року включно за фактично відпрацьований час.

  2. Преміювати заступника голови Бахмутської районної ради Донецької області ГАЗІНУ Людмилу Олександрівну у розмірі 100 % посадового окладу відповідно до її особистого вкладу в загальні результати роботи ради щомісяця з 01 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року включно за фактично відпрацьований час.

  3. Преміювати заступника голови Бахмутської районної ради Донецької області ГАЗІНУ Людмилу Олександрівну до Дня місцевого самоврядування в Україні у розмірі 100 % посадового окладу з виплатою премії до 07 грудня 2022 року.

    2

  4. Надати заступнику голови Бахмутської районної ради Донецької області ГАЗІНІЙ Людмилі Олександрівні:




  1. матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати в квітні 2022 року;

  2. допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати при наданні щорічної відпустки або її частини в травні 2022 року з виданням розпорядження голови районної ради.



5. Відділу бухгалтерської служби виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Барнич) здійснювати нарахування та виплату зазначених в пунктах 1-4 премій, надбавок та допомог у межах затверджених видатків на оплату праці.



6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку району, підприємництва та малого бізнесу, бюджету і фінансів Бахмутської районної ради Донецької області (Ткаченко).



Голова районної ради Світлана КІЩЕНКО