ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

17.02.2022 14:55:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/12-181

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

___________ Бахмут № ___________

Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону

З метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, відповідно до статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483 (зі змінами), керуючись статтями 16, 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Переліку другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням Бахмутської районної ради Донецької області від 23 грудня 2020 року №8/3-41, із змінами, внесеними до нього рішенням Бахмутської районної ради Донецької області від 18 лютого 2021 року №8/5-74 (далі - Перелік), виклавши його у новій редакції (додається).
  2. Відділу організаційної роботи та інформаційної політики виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Кудрявих) забезпечити оприлюднення Переліку на офіційному вебсайті Бахмутської районної ради Донецької області.
  3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Бахмутської районної ради Донецької області від 18 лютого 2021 №8/5-74 «Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Бахмутського району, що перебуває в управлінні Бахмутської районної ради, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону».
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад, житлово-комунального господарства, благоустрою та транспортного забезпечення Бахмутської районної ради Донецької області (Чепурін).

Голова районної ради Світлана КІЩЕНКО