ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

17.02.2022 15:06:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 8/12-186

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

БАХМУТСЬКА РАЙОННА РАДА

8 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

________________ Бахмут № _____________

Про деякі умови оплати праці голови районної ради Кіщенко С.І. у 2022 році

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити голові Бахмутської районної ради Донецької області КІЩЕНКО Світлані Іванівні надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років щомісяця з 01 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року включно за фактично відпрацьований час.
  2. Преміювати голову Бахмутської районної ради Донецької області КІЩЕНКО Світлану Іванівну у розмірі 100 % посадового окладу відповідно до її особистого вкладу в загальні результати роботи ради щомісяця з 01 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року включно за фактично відпрацьований час.
  3. Преміювати голову Бахмутської районної ради Донецької області КІЩЕНКО Світлану Іванівну до Дня місцевого самоврядування в Україні у розмірі 100 % посадового окладу з виплатою премії до 07 грудня 2022 року.
    2
  4. Надати голові Бахмутської районної ради Донецької області КІЩЕНКО Світлані Іванівні:
  1. матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати в серпні 2022 року;
  2. допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати при наданні щорічної відпустки або її частини в квітні 2022 року з виданням розпорядження голови районної ради.

5. Відділу бухгалтерської служби виконавчого апарату Бахмутської районної ради Донецької області (Барнич) здійснювати нарахування та виплату зазначених в пунктах 1-4 премій, надбавок та допомог у межах затверджених видатків на оплату праці.

6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку району, підприємництва та малого бізнесу, бюджету і фінансів Бахмутської районної ради Донецької області (Ткаченко).

Голова районної ради Світлана КІЩЕНКО